Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

El ple de Blanes no aprova les retribucions de la corporació i les dedicacions de l’equip de govern

ACN Blanes.-El primer ple extraordinari de la nova legislatura de l’Ajuntament de Blanes ha rebutjat el règim de retribucions i indemnitzacions que han de percebre els membres de la corporació, […]

Avatar
Agències 01/07/2019

ACN Blanes.-El primer ple extraordinari de la nova legislatura de l’Ajuntament de Blanes ha rebutjat el règim de retribucions i indemnitzacions que han de percebre els membres de la corporació, així com les dedicacions d’alguns dels membres de l’equip de govern. Els onze regidors del PSC, Junts per Blanes i Ciutadans han tombat les dues dedicacions exclusives i una de parcial. Les exclusives eren les de l’alcalde, Àngel Canosa, i la del regidor del Gabinet d’Alcaldia i Cultura, Albert Sanz. La parcial és la del regidor de Participació Ciutadana i Esports, Pere Lopera. Canosa ha anunciat que l’equip de govern seguirà treballant per aprovar la proposta i que, si cal, es tornarà a convocar una altra sessió plenària.

La resta de punts de l’ordre del dia s’han aprovat per unanimitat. S’ha donat compte del cartipàs municipal i s’han aprovat la creació i composició dels grups municipals, la designació de portaveus, la creació i composició de les comissions informatives, nomenar els representants del consistori en els òrgans col·legials i establir la periodicitat de les sessions del ple municipal. Com en els anteriors mandats, es faran el darrer dijous de cada mes a les set de la tarda.