Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

El ple de Barcelona reconeix amb les Medalles d’Honor la tasca de veïns i entitats de la ciutat

ACN Barcelona.-El ple de l’Ajuntament de Barcelona ha reconegut amb 25 Medalles d’Honor la tasca de veïns i entitats de la ciutat contra la pandèmia de la covid-19. Les cinc […]

Avatar
Agències 23/07/2021

ACN Barcelona.-El ple de l’Ajuntament de Barcelona ha reconegut amb 25 Medalles d’Honor la tasca de veïns i entitats de la ciutat contra la pandèmia de la covid-19. Les cinc medalles d’àmbit de ciutat han estat pels treballadors de l’Institut Municipal de Serveis Socials (IMSS), de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), així com per a la Federació Catalana de Salut Mental, la Xarxa dels Drets dels Infants i la Coordinadora Residències 5+1. El plenari considera que els veïns i col·lectius condecorats han contribuït “al desenvolupament de la consciència ciutadana i de les virtuts i dels valors cívics” i moltes de les propostes posen en valor la tasca en la lluita contra la covid.

Entre les 20 restants atorgades a proposta dels consells de districte hi ha els treballadors de diversos CAP, l’entitat Hèlia Dones o el menjadors social El Pa de Sant Oleguer, entre altres.