Dissabte, 24 de setembre de 2022 - Edició 1521
La República

El ple de Barcelona rebutja una proposta del PP en contra dels indults als líders independentistes

ACN Barcelona.-El ple de Barcelona ha rebutjat aquest dimecres per una àmplia majoria una proposta del PP en contra dels indults als líders independentistes. Els dos regidors populars només han […]

Agències 23/06/2021

ACN Barcelona.-El ple de Barcelona ha rebutjat aquest dimecres per una àmplia majoria una proposta del PP en contra dels indults als líders independentistes. Els dos regidors populars només han obtingut el suport de Cs, la regidora Eva Parera (Barcelona pel Canvi) i la regidora no adscrita Marilén Barceló. Tant els dos grups al govern – Barcelona en Comú i el PSC- com els dos grups independentistes -ERC i JxCat- han rebutjat la proposta i el regidor Manuel Valls, també de Barcelona pel Canvi, s’ha abstingut. De fet, la votació s’ha fet nominal a petició de Valls, ja que ell i Parera han votat de forma diferent tot i ser del mateix grup. A l’inici del ple, l’alcaldessa Ada Colau s’ha referit als indults alegrant-se de la llibertat dels presos.

“Abans de començar la sessió ordinària crec que és convenient mencionar el fet que avui es fan efectius els indults, que nou persones surten de la presó i concretament un regidor d’aquesta casa, Quim Forn, company i tinent d’alcaldia”, ha dit Colau només començar el plenari. “Més enllà de les diferències polítiques avui tots ens alegrem d’aquesta humanitat”, ha afegit.