Divendres, 3 de febrer de 2023 - Edició 1653
La República

El ple de Barcelona demana aturar la implantació de les Superilles amb l’únic vot en contra dels comuns

ACN Barcelona – El ple de Barcelona ha demanat aquest divendres al govern de Colau que aturi la implantació de les Superilles amb l’únic vot en contra dels comuns, impulsors […]

Agències 23/12/2022

ACN Barcelona – El ple de Barcelona ha demanat aquest divendres al govern de Colau que aturi la implantació de les Superilles amb l’únic vot en contra dels comuns, impulsors del model. El ple ha aprovat una proposició de JxCat que reclama no fer noves licitacions d’obres ni projectes fins que s’hagi fet una avaluació de l’impacte que les Superilles generen en l’economia, la mobilitat i la qualitat de l’aire. El soci dels comuns al govern municipal, el PSC, ha votat a favor de la proposta de JxCat, igual que ERC, Cs, PP i Valents. La tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Janet Sanz (BComú) ha defensat que el model Superilla Barcelona “funciona” i ha assenyalat que per més propostes que es votin seguiran “transformant la ciutat”.

Sanz també ha instat el PSC i ERC a no apuntar-se al “retardisme” – en el sentit d’ajornar la transformació- per “electoralisme” i ha assenyalat que Barcelona requereix “mirada llarga”.