Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

El ple de Barcelona acorda modificar la normativa dels VMP per fer obligatori l’ús del casc i elements reflectants

ACN Barcelona.-El ple de Barcelona ha aprovat aquest divendres que es modifiqui l’ordenança de circulació de vianants i vehicles o bé se’n faci una de nova per fer obligatori l’ús […]

Avatar
Agències 30/04/2021

ACN Barcelona.-El ple de Barcelona ha aprovat aquest divendres que es modifiqui l’ordenança de circulació de vianants i vehicles o bé se’n faci una de nova per fer obligatori l’ús del casc i elements reflectants per als vehicles de mobilitat personal (VMP). També es vol impulsar l’obligatorietat de contractar una assegurança de responsabilitat civil front a tercers per part de tots els conductors de VMP. Així ho recull una proposició presentada per Cs al plenari que s’ha aprovat per unanimitat de tots els grups. El tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Batlle, ha avançat que faran les modificacions segons el que estableix la DGT perquè tots els VMP estiguin obligats a fer ús del casc i elements reflectants.

A més, ha afegit, faran una campanya de difusió i s’incrementaran els elements d’advertència i sanció un cop es modifiqui la normativa vigent.