Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

El ple de Barcelona acorda crear una comissió de seguiment de les mesures del pla per l’emergència climàtica

ACN Barcelona.-El ple de Barcelona ha acordat aquest divendres per unanimitat crear una comissió de seguiment de les mesures del pla per l’emergència climàtica. La proposició, feta pel grup de […]

Avatar
Agències 31/01/2020

ACN Barcelona.-El ple de Barcelona ha acordat aquest divendres per unanimitat crear una comissió de seguiment de les mesures del pla per l’emergència climàtica. La proposició, feta pel grup de Junts per Catalunya, vol una comissió per assegurar que les mesures són “efectives” i avaluar alhora l’impacte de tot el que es va fent per avançar en la descarbonització de Barcelona. La proposta acorda, concretament, “constituir una comissió d’estudi de l’aplicació de la Declaració d’Emergència Climàtica del 15 de gener del 2020 i les mesures i compromisos que se’n deriven”.

“Hem de tenir un rol propositiu, actiu i de control en un tema transversal com és l’emergència climàtica, per això proposem la creació d’una comissió d’estudi, per aplicar un retiment de comptes i avaluar que les mesures tenen un impacte real”, ha dit Elsa Artadi durant el ple.La comissió d’estudi estarà integrada per dos regidors de cada un dels grups municipals i els treballs es desenvoluparan en un mínim de 3 sessions a l’any per avaluar el grau de compliment de les mesures recollides en la declaració d’emergència climàtica.El grup de JxCat ha acordat amb el govern de Colau que la comissió tingui una durada mínima d’un any i al final d’aquest període els grups municipals decidiran sobre la seva continuïtat.