Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

El Pla Iglú de la Paeria de Lleida ha atès 538 persones i ha registrat més de 10.000 pernoctacions en els 164 dies actiu

|

- Publicitat -

ACN ll – El Pla Iglú de la Paeria de Lleida, per acollir persones que es troben al carrer durant els mesos d’hivern, ha atès 538 persones i ha registrat 10.127 pernoctacions en els 164 dies en què ha estat actiu. El servei es va posar en marxa el 2 de novembre al pavelló 4 de Fira de Lleida i finalitza dissabte. De les persones allotjades, la gran majoria han estat homes (490), mentre que només 48 dones han fet ús del servei. El Pla Iglú ha atès una mitjana de 63 persones diàries i el màxim de persones acollides en un sol dia ha estat de 141. Dels dies que ha estat operatiu, el pla ha estat activat 83 dies amb el nivell 1, quan hi ha previsió que les temperatures nocturnes siguin inferiors a 2ºC.

El Pla Iglú de la Paeria de Lleida ofereix aquest divendres la darrera nit al pavelló 4 de la Fira de Lleida. Dissabte esta tanca el dispositiu i el servei d’atenció a les persones sense llar es continuarà fent al Centre Cívic de l’Ereta, on hi ha l’àrea municipal d’Inclusió.

Publicitat

En els cinc mesos i mig d’activitat del Pla Iglú, la Paeria no ha registrar incidents rellevants i el projecte s’ha pogut desenvolupar amb la implicació i la gestió coordinada de l’equip de Sant Joan de Deu, de les persones professionals d’atenció social, educadores de carrer de l’àrea d’inclusió i de la Fundació Jericó, que ha atès les persones en situacions de risc. Així mateix, el pla compta amb el suport de la Guàrdia Urbana i la col·laboració dels Mossos d’Esquadra.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió