Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

El Pius Hospital de Valls amplia la unitat oftalmològica amb atenció pediàtrica especialitzada

ACN Valls.-El Pius Hospital de Valls ha incorporat un nou servei d’oftalmologia per a població infantil de fins a 18 anys. Es tracta d’una unitat amb atenció pediàtrica especialitzada que […]

Agències 15/07/2021

ACN Valls.-El Pius Hospital de Valls ha incorporat un nou servei d’oftalmologia per a població infantil de fins a 18 anys. Es tracta d’una unitat amb atenció pediàtrica especialitzada que permetrà dur a terme operacions de cirurgia infantil i estrabisme. L’ampliació s’emmarca en l’acord de col·laboració entre l’Hospital Universitari Joan XXIII, l’Institut Català de la Salut i la Regió Sanitària de Tarragona. Segons el centre hospitalari, aquest és un servei que permetrà guanyar proximitat i eficàcia al conjunt de població jove de les comarques de l’Alt Camp i la Conca de Barberà.

Fa tres anys que l’hospital vallenc compta amb una unitat oftalmològica dirigida a la població adulta amb tractaments vinculats a les patologies oculars. També s’hi fan operacions quirúrgiques, per exemple de cataractes, glaucoma o oculoplàstia. A partir d’aquest estiu, tant les operacions com les consultes, revisions i tractaments també estaran a l’abast de la població jove.