Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1532
La República

El personal laboral del Departament d’Educació se suma a la vaga educativa el 15 de març

ACN Barcelona – El personal laboral del Departament d’Educació s’ha sumat al primer dels cinc dies de vaga convocats pels sindicats educatius. Així, secundaran la vaga el 15 de març. […]

Agències 09/03/2022

ACN Barcelona – El personal laboral del Departament d’Educació s’ha sumat al primer dels cinc dies de vaga convocats pels sindicats educatius. Així, secundaran la vaga el 15 de març. El Comitè Intercentres del Personal Laboral, CCOO, UGT, AMRC i el sindicat Junts se sumen a les consideracions dels sindicats convocants de les cinc jornades de vaga educativa –del 15 al 17 i del 29 al 30 de març-. Així, fan seva la reclamació del 6% del PIB en educació, la reversió de les retallades, l’estabilització dels interins, la retirada del nou currículum i del nou calendari, la revisió del grup professional en relació a les funcions realitzades, la dotació de material informàtic i la dimissió del conseller, entre d’altres. Amb tot, demanen posar fi a les “imposicions”

El sindicats critiquen la manca de voluntat negociadora del Departament d’Educació. En aquest sentit, reclamen una negociació real i resolutiva que permeti millorar les condicions laborals del personal laboral.