Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

El personal i els ciutadans escullen una dotzena de projectes en els primers pressupostos participatius de FGC

ACN Barcelona.-Més de 400 persones entre el personal de Ferrocarrils de la Generalitat i ciutadans han escollit 13 projectes per destinar en els primers pressupostos participatius de la companyia. En […]

Avatar
Agències 26/07/2021

ACN Barcelona.-Més de 400 persones entre el personal de Ferrocarrils de la Generalitat i ciutadans han escollit 13 projectes per destinar en els primers pressupostos participatius de la companyia. En total, seran 300.000 euros, que inclouran millores als centres de treball de Sarrià, Rubí i Martorell i millores en diferents estacions de la xarxa de FGC. Els votants van poder escollir entre 23 iniciatives proposades pel personal de la companyia. Finalment, els 13 projectes més votats inclouen cinc propostes d’àmbit intern i vuit de millores en el servei per als usuaris, com nous sistemes de comunicació de serveis amb les usuaris, entre d’altres. Alguns dels projectes no es van incloure en la fase final de votació perquè ja s’estan duent a terme.

Concretament, alguns dels projectes interns són la millora de l’espai i l’exposició directa al sol al pati anglès de l’edifici d’oficines de Sarrià, adequar una zona de descans exterior del Centre Operatiu de Rubí o la instal·lació de pissarres digitals a les sales de reunions.Pel que fa els projectes externs, hi ha la millora de la il·luminació a l’entorn proper de les estacions de Baixador de Vallvidrera i Les Planes, la millora d’un pas per a persones amb mobilitat reduïda a l’estació de Balaguer, la senyalització de les rutes de Núria fins al cim del Puigmal i la instal·lació de monitors del Sistema d’informació al Client a la part ampliada de l’estació de Provença, entre d’altres.La directora d’Organització i Persones de FGC, Juliana Vilert, ha destacat que donar la paraula al personal i a la ciutadania ha estat útil per als responsables de l’empresa “per reflexionar sobre les necessitats actuals de la companyia, tant a nivell intern com extern”. “Moltes de les propostes que no han estat finalment seleccionades ens han servit per detectar aspectes a millorar, a tenir en compte en futurs plans d’actuacions”, ha afegit.