Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023
Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023

El percentatge d’homes que es fa tractaments estètics es multiplica per quatre en 10 anys, segons els professionals

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El percentatge d’homes que es fa tractaments o intervencions estètiques s’ha multiplicat per quatre en 10 anys, segons els resultats d’una enquesta a més de cent professionals de la Societat Catalana de Cirurgia Plàstica Reparadora i Estètica (SCCPRE). Si l’any 2013 el percentatge d’homes atesos era al voltant d’un 5%, ara aquesta xifra ha pujat fins al 20%. Cada vegada s’atenen homes més joves. El menors de 40 anys ja representen al voltant del 60% del total d’intervencions en població masculina. Fa 10 anys, la majoria tenia entre 45 i 60 anys.

Segons l’enquesta de la SCCPRE, la cirurgia estètica més demandada pel públic masculí és la cirurgia de les parpelles o blefaroplàstia, segons gairebé el 90 % dels cirurgians plàstics catalans. Pel que fa al contorn corporal, el 80% dels professionals enquestats respon que l’operació més freqüent és la reducció del volum dels pits o ginecomàstia i, en segon lloc, la liposucció. La que marca l’abdomen està ara en creixement.

Publicitat

La segona operació o tractament estètic facial en homes és la cirurgia de les orelles o la otoplàstia, seguida pel bòtox.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió