Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

El PDeCAT veu “insuficient” la gestió econòmica de Sánchez de la crisi però veu amb bons ulls el paquet d’11.000 MEUR

ACN Madrid.-El portaveu del PDeCAT al Congrés, Ferran Bel, ha lamentat que la gestió econòmica del govern espanyol durant aquest estat d’alarma ha estat “insuficient”, però ha donat la benvinguda […]

Agències 24/02/2021

ACN Madrid.-El portaveu del PDeCAT al Congrés, Ferran Bel, ha lamentat que la gestió econòmica del govern espanyol durant aquest estat d’alarma ha estat “insuficient”, però ha donat la benvinguda al paquet d’ajudes d’11.000 milions d’euros per al teixit empresarial que el president Pedro Sánchez ha anunciat aquest dimecres. La mesura arriba “amb una mica de retard”, ha puntualitzat Bel, que ha preguntat si seran només ajudes directes o també inclou ajudes financeres. El diputat del PDeCAT ha remarcat que les ajudes financeres serien “absolutament insuficients” per una crisi que ja s’allarga durant prop d’un any. Pel que fa als aspectes sanitaris de l’estat d’alarma, Bel ha considerat que la gestió descentralitzada ha funcionat “relativament bé”.

Bel ha remarcat que el debat d’aquest dimecres sobre l’estat d’alarma sembla més aviat un debat de l’estat general de l’Estat, ja que les intervencions de la resta de grups s’estan centrant en altres qüestions.