Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

El PDeCAT inicia el procés per escollir els seus candidats de la llista de JxCat a les eleccions europees

ACN Barcelona.-El Partit Demòcrata (PDeCAT) ha iniciat aquest dimarts el procés per escollir els candidats que formaran part de la llista de JxCat a les eleccions europees del 26 de […]

Avatar
Agències 02/04/2019

ACN Barcelona.-El Partit Demòcrata (PDeCAT) ha iniciat aquest dimarts el procés per escollir els candidats que formaran part de la llista de JxCat a les eleccions europees del 26 de maig. Es farà de forma participativa, i els associats del partit escolliran dos candidats per cada comarca o districte de Barcelona. Tal i com va aprovar el Consell Nacional, entre dimecres 3 i dissabte 6 d’abril, s’han convocat les assemblees extraordinàries al territori. Cada associat podrà votar un únic candidat d’entre els que es presenten, però sortiran escollides les dues persones amb més vots de cada comarca i cada districte.

A més, cada un dels àmbits temàtics del partit també escolliran els seus candidats. En aquest cas, la votació serà el divendres 5 d’abril, de 10 a 18 hores de la tarda, de forma presencial a la seu nacional del PDeCAT, o de forma telemàtica a través de la web del partit. Els noms de tots els candidats que surtin escollits seran traslladats a la Direcció Nacional del PDeCAT perquè elabori la llista definitiva, que serà encapçalada per l’expresident Carles Puigdemont.