Dissabte, 27 de novembre de 2021 - Edició 1220
La República

El PDeCAT diu que encara no té tancat un acord pel “sí'” als pressupostos de l’Estat però “ho intentarà”

ACN Madrid.-El portaveu del PDeCAT al Congrés, Ferran Bel, ha afirmat que “en aquests moments” la seva formació encara “no té un acord” amb el govern espanyol per votar afirmativament […]

Avatar
Agències 22/11/2021

ACN Madrid.-El portaveu del PDeCAT al Congrés, Ferran Bel, ha afirmat que “en aquests moments” la seva formació encara “no té un acord” amb el govern espanyol per votar afirmativament als pressupostos generals de l’Estat per al 2022, tot i que “ho intentarà”. “El PDeCAT negociarà en les pròximes hores per veure si és possible l’acord”, tot i que “en aquests pressupostos hi ha aspectes que no ens agraden, que no compartim i que no ho resoldrem íntegrament amb les esmenes”, ha afirmat a la primera de les quatre jornades de debat de les esmenes als pressupostos que té lloc entre aquest dilluns i dijous al Congrés dels Diputats.

El PDeCAT no va presentar esmena a la totalitat als pressupostos i manté vives diverses esmenes als pressupostos. Bel ha recordat la importància que el govern espanyol augmenti l’execució pressupostària, que se situa a la cua a Catalunya. Bel també ha retret a Junts que presentés esmena a la totalitat als PGE i ha apuntat que veu “curiós” que alguns partits adoptin posicions diferents a Barcelona o a Madrid, i això, ha dit, “és una de les qüestions que fan que la ciutadania estigui allunyada de la política.