Divendres, 3 de febrer de 2023 - Edició 1653
La República

El patronat del Teatre Lliure amplia el contracte a Juan Carlos Martel fins al gener del 2024 per la pandèmia

ACN Barcelona.-La Fundació del Teatre Lliure – Teatre Públic de Barcelona ha prorrogat el contracte al director Juan Carlos Martel fins al 31 de gener de 2024. La decisió respon […]

Agències 10/12/2021

ACN Barcelona.-La Fundació del Teatre Lliure – Teatre Públic de Barcelona ha prorrogat el contracte al director Juan Carlos Martel fins al 31 de gener de 2024. La decisió respon a la “situació excepcional” derivada de la pandèmia, que va obligar a cessar, suspendre i restringir l’activitat al teatre i en va afectar la “prestació de serveis de direcció”. Juan Carlos Martel Bayod va ser contractat com a director de la Fundació Teatre Lliure el gener de 2019, després de ser elegit a través d’un concurs públic. El seu contracte s’havia d’acabar el 31 de gener de 2023.

El Patronat de la Fundació del Teatre Lliure considera que el desenvolupament del projecte del director s’ha vist “afectat clarament” per la situació de la pandèmia, que ha comportat el “cessament, suspensió i restricció de l’activitat teatral” des del 14 de març de 2020 fins a l’octubre de 2021, en què s’han aixecat “completament” les restriccions. Per tant, entenen que els serveis de direcció “no han estat els habituals”.