Dijous, 2 de desembre de 2021 - Edició 1225
La República

El Patronat de Turisme i la Fundació Dalí signen un conveni per promoure la difusió del llegat del pintor

ACN Figueres .-El Patronat de Turisme Costa Brava i la Fundació Gala-Salvador Dalí han signat un conveni per promoure la difusió del llegat artístic i patrimonial del pintor. L’acord reforça […]

Avatar
Agències 22/11/2021

ACN Figueres .-El Patronat de Turisme Costa Brava i la Fundació Gala-Salvador Dalí han signat un conveni per promoure la difusió del llegat artístic i patrimonial del pintor. L’acord reforça la col·laboració entre les dues institucions en el “rellançament” de l’oferta cultural de les comarques gironines després de la pandèmia. Des del Patronat ja s’han dut a terme accions promocionals en aquesta línia però amb el nou conveni amplien els àmbits de cooperació. Entre els acords, l’ens incorporarà en les seves accions la promoció i difusió dels museus, organitzarà una acció especial conjunta, fomentarà les visites de premsa i d’altres prescriptors i col·laborarà en inauguracions d’exposicions internacional de Dalí, entre d’altres.

La Fundació, per la seva part, cedirà gratuïtament noves imatge d’obres de Dalí i espais dins del triangle dalinià per fer-hi accions promocionals. També participarà en els festivals Som Cultura i Vívid, programant activitats en els seus espais museístics; acollirà viatges de premsa, de familiarització i de bloguers procedents de l’Agència Catalana de Turisme, i autoritzarà l’ús de determinades obres de Dalí per a espais publicitaris a l’aeroport Girona-Costa Brava.El conveni té una durada de quatre anys, amb possibilitat de pròrroga, i compta amb una comissió de seguiment integrada per membres d’ambdues institucions.