Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

El Parlament valida les signatures recollides per la ILP que promou una nova llei de l’esport

ACN Barcelona.-La comissió de control de les iniciatives legislatives populars (ILP) ha validat aquest divendres que la ILP que promou una nova llei de l’esport ha assolit com a mínim […]

Avatar
Agències 05/04/2019

ACN Barcelona.-La comissió de control de les iniciatives legislatives populars (ILP) ha validat aquest divendres que la ILP que promou una nova llei de l’esport ha assolit com a mínim les 50.000 signatures necessàries perquè la iniciativa continuï la tramitació al Parlament i el ple la pugui debatre. De fet, la iniciativa, impulsada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i les federacions que la integren, n’ha aconseguit 154.492. Plantegen una proposició de llei de l’esport que, entre altres qüestions, regularia l’organització administrativa, les entitats del sector, la pràctica i el finançament del sistema esportiu. També estableix la creació de la Unió d’Esports de Catalunya.

En un acte a l’auditori del Parlament, el president de la UFEC, Gerard Esteva, ha destacat el “consens” amb el sector i també ha assegurat que hi ha bona sintonia amb el Govern. Així, espera que “amb constància i perseverança” la ILP segueixi els tràmits necessaris per prosperar.