Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

El Parlament reprèn les visites i les activitats formatives presencials

ACN Barcelona.-El Parlament recupera aquest mes de maig les visites i les activitats formatives presencials després de més d’un any de no rebre cap visitant. Així doncs, la cambra catalana […]

Avatar
Agències 03/05/2021

ACN Barcelona.-El Parlament recupera aquest mes de maig les visites i les activitats formatives presencials després de més d’un any de no rebre cap visitant. Així doncs, la cambra catalana torna a obrir les portes a la ciutadania, els escolars i universitaris. No serà una represa total de l’activitat, sinó que estarà encara condicionada per l’evolució de la pandèmia, i s’haurà de seguir un protocol especial per garantir la seguretat tant dels visitants com dels treballadors de la cambra. El Parlament mantindrà també l’opció perquè tant les visites com les activitats formatives es puguin dur a terme telemàticament, tal com es fa des del 30 d’abril de l’any passat.

Els centres educatius o universitaris podran fer visites i activitats educatives en grups estables de convivència i amb un màxim de trenta alumnes, mentre que per a la resta de col·lectius el nombre màxim de visitants per grup serà de deu.Per accedir al palau, tots els visitants hauran de posar-se prèviament el gel hidroalcohòlic disposat a aquest efecte, passar pel control de temperatura i dur la mascareta posada en tot moment. Dins el palau no podran coincidir mai dos grups alhora, i el circuit de les visites serà unidireccional, seguint l’itinerari marcat pel Pla de contingència del Parlament, que permet recórrer els espais més emblemàtics de l’edifici. Els guies especialistes faran les explicacions en espais que permetin mantenir la distància de seguretat respecte a la resta de visitants i les altres persones que siguin dins el palau.