Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

El Parlament redueix l’activitat parlamentària i ajorna comissions a causa del tall d’aigua

ACN Barcelona.-El Parlament redueix l’activitat parlamentària a causa del tall d’aigua provocat per una fuita al carrer Ramon Trias Fargas amb Ramon Turró. S’ha decidit ajornar la comissió d’Empresa i […]

Avatar
Agències 04/07/2019

ACN Barcelona.-El Parlament redueix l’activitat parlamentària a causa del tall d’aigua provocat per una fuita al carrer Ramon Trias Fargas amb Ramon Turró. S’ha decidit ajornar la comissió d’Empresa i la Comissió d’Acció Exterior previstes per aquesta tarda i tampoc es farà la sessió constitutiva de la ponència de la proposició de llei de protecció integral dels alertadors. En canvi, es mantenen les compareixences previstes a la ponència de la proposició de llei de reconeixement del dret d’acompanyament de gossos d’escorta i terapèutics a les víctimes de violència masclista. El tall d’aigua afecta l’edifici del Parlament des de les 10.30 hores del matí i es preveu que es pugui allargar tot el dia.

Al llarg del matí ja s’han ajornat alguns punts a debatre en les comissions per tal de minimitzar l’activitat del Parlament. Per combatre la situació, s’ha decidit instal·lar sanitaris químics portàtils als patis del restaurant i de la biblioteca i s’oferiran gerres amb aigua filtrada per beure a la cafeteria. El tall d’aigua també està afectat l’institut que hi ha davant l’edifici del Parlament, dins el Parc de la Ciutadella, però ara mateix no hi ha activitat acadèmica.