Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

El Parlament reconeix l'”esforç” de la ciutadania davant del coronavirus i agraeix la feina dels qui hi fan front

ACN Barcelona.-El ple del Parlament reconegut aquest dijous l’”esforç” de la ciutadania “per mantenir l’alt grau de responsabilitat individual i social” necessària per garantir les mesures que eviten l’expansió del […]

Avatar
Agències 21/05/2020

ACN Barcelona.-El ple del Parlament reconegut aquest dijous l'”esforç” de la ciutadania “per mantenir l’alt grau de responsabilitat individual i social” necessària per garantir les mesures que eviten l’expansió del coronavirus, com el confinament. Ho ha fet a través d’una declaració institucional que s’ha llegit al ple i que també lloa la feina duta a terme pels treballadors públics i privats “en circumstàncies molt adverses i sovint amb precarietat de mitjans” per combatre la pandèmia de covid-19. Així mateix, ha estès l’agraïment als voluntaris i treballadors solidaris.

La declaració, que ha llegit el secretari primer de la Mesa, Eusebi Campdepadrós, també expressa el condol i suport del Parlament als familiars i les amistats de les víctimes, així com als infectats que lluiten per superar la malaltia. La cambra també s’ha compromès a “complir amb agilitat les tasques legislatives per donar suport a les administracions locals, a la ciutadania en general i als col·lectius especialment vulnerables en particular” davant de l’impacte socioeconòmic del coronavirus.