Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

El Parlament reclama al govern espanyol que recuperi l’autorització administrativa dels ERO

ACN Barcelona.-El Parlament reclama al govern espanyol que recuperi l’autorització administrativa dels ERO en una sessió conjunta de les comissions d’Empresa i Treball monogràfica sobre el tancament de les fàbriques […]

Avatar
Agències 30/06/2020

ACN Barcelona.-El Parlament reclama al govern espanyol que recuperi l’autorització administrativa dels ERO en una sessió conjunta de les comissions d’Empresa i Treball monogràfica sobre el tancament de les fàbriques de Nissan a Catalunya. Els parlamentaris de JxCat, ERC, CatECP i CUP han votat en aquest sentit en tres propostes de resolució diferents, l’endemà que els representants de la plantilla de Nissan reclamessin la derogació, precisament, de l’article 51 de l’Estatut dels Treballadors. El PSC s’ha abstingut i el PP i Cs s’han posicionat en contra en les tres votacions. Els grups també han aprovat un text que titlla la incompareixença dels directius de Nissan a la comissió d’aquest dimarts com a “falta de respecte institucional”.

Alguns parlamentaris han lamentat que els grups hagin estat incapaços de pactar i presentar una proposta de resolució conjunta per rebutjar el tancament i la incompareixença dels directius a la cambra catalana, entre els quals hi havia l’encarregat de pilotar el procés, Frank Torres i el president de Nissan Europa, Gianlucca de Ficchy.