Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

El Parlament potencia el teletreball pel risc de coronavirus

ACN Barcelona.-Els responsables del Parlament de Catalunya han decidit potenciar el teletreball en aquells serveis que per la seva naturalesa tenen un impacte “rellevant” sobre l’organització pel risc de coronavirus. […]

Avatar
Agències 12/03/2020

ACN Barcelona.-Els responsables del Parlament de Catalunya han decidit potenciar el teletreball en aquells serveis que per la seva naturalesa tenen un impacte “rellevant” sobre l’organització pel risc de coronavirus. Es prioritzarà, en aquest cas, el personal de més de seixanta anys i qui no tingui un lloc de treball prou separat de la resta dels seus companys, segons s’informa des de la cambra catalana. És una de les mesures que s’han pres en el marc de les estratègies per minimitzar el risc de contagi, que també inclouen l’anul·lació de viatges, assistències a jornades o congressos, o la suspensió de les activitats formatives presencials fora del Parlament. A més es demana que s’opti per reunions no presencials o limitar-les a un màxim de sis persones.

Pel que fa al personal laboral del Parlament, per a la cura de fills amb edats compreses entre 0 i 14 anys o de persones grans dependents, podrà fer ús de la flexibilitat horària necessària per a la conciliació personal i laboral.Finalment, pel que fa a l’atenció a la ciutadania, es recomana que sigui no presencial, en la mesura del possible. La sala de lectura de la Biblioteca restarà tancada al públic.