Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

El Parlament insta el Govern a reobrir la llei de barris i línies d’ajuts per a urbanitzacions

ACN Barcelona.-El Parlament insta el Govern a reobrir línies d’ajuts i subvencions per a la regularització i millora d’urbanitzacions amb dèficits urbanístics. Es tracta d’una moció presentada pel grup PSC-Units […]

Avatar
Agències 11/04/2019

ACN Barcelona.-El Parlament insta el Govern a reobrir línies d’ajuts i subvencions per a la regularització i millora d’urbanitzacions amb dèficits urbanístics. Es tracta d’una moció presentada pel grup PSC-Units que s’ha aprovat per unanimitat. D’altra banda, el text de la moció també demana a l’executiu català reobrir les convocatòries de la llei 2/2004 de millora de barris per “posar en marxa una política pública de rehabilitació energètica del parc d’habitatges que doni compliment a les prescripcions de la llei del canvi climàtic, recuperant com a mínim els nivells pressupostaris de l’any 2010”.

El text aprovat de la moció del grup PSC-Units també insta el Govern a recollir en la llei de Territori un nou règim jurídic que fixi els estàndards requerits a cada un dels sistemes urbanístics que “permetin i facin viable els costos d’urbanització per part dels propietaris i la mateixa urbanització”. La moció assegura que “la immensa majoria de les urbanitzacions amb dèficits urbanístics són anomalies d’un temps passat”.