Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

El Parlament fa un minut de silenci per recordar la novena víctima de violència masclista a Catalunya

ACN Barcelona.-El Parlament ha fet aquest dimecres un minut de silenci en record de la Montserrat, la dona assassinada a Terrassa el 22 d’agost passat, novena víctima de violència masclista […]

Avatar
Agències 09/09/2020

ACN Barcelona.-El Parlament ha fet aquest dimecres un minut de silenci en record de la Montserrat, la dona assassinada a Terrassa el 22 d’agost passat, novena víctima de violència masclista a Catalunya aquest any. El president, Roger Torrent, ha encapçalat la concentració, que s’ha fet a l’escala d’honor del Palau, en què també han participat els membres de la Mesa, presidents i portaveus i diputats de tots els grups i subgrups parlamentaris, diversos consellers i conselleres del Govern i treballadors de la cambra. El minut de silenci s’ha fet aprofitant la pausa de la sessió plenària del migdia.

La convocatòria d’aquest minut de silenci s’ha fet en el marc del protocol de dol del Parlament contra les violències masclistes, aprovat pel Grup de Treball en Equitat de Gènere de la cambra i inclòs al pla d’igualtat per al període 2020-2023, que es va posar en marxa a mitjans de juliol.