Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

El Parlament es compromet a garantir els drets dels infants que estableix la convenció de Nacions Unides

ACN Barcelona.-El Parlament ha declarat el seu compromís “directe” amb els infants de Catalunya i de tot el món i ha assegurat que vetllarà perquè els nens i nenes vegin […]

Avatar
Agències 12/12/2019

ACN Barcelona.-El Parlament ha declarat el seu compromís “directe” amb els infants de Catalunya i de tot el món i ha assegurat que vetllarà perquè els nens i nenes vegin garantits tots i cadascun dels drets que estableix la Convenció sobre els drets de l’infant de les Nacions Unides. “Per a cada infant, tots els drets”, defensa el text de la declaració institucional de la cambra catalana amb motiu del trentè aniversari de la convenció. Així mateix, el Parlament posa de relleu que cal “accelerar” els objectius de l’Agenda 2030 per al desenvolupament sostenible i prendre decisions “fermes” per garantir que “cap infant no es quedi enrere i que tots puguin desenvolupar el màxim potencial”.

“Avui i demà, els nens i les nenes són el bé més valuós per aconseguir un món pacífic, just, inclusiu i pròsper. Per això, és urgent accelerar el progrés i intensificar l’acció”, defensa el text de la declaració.