Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

El Parlament condemna el terrorisme i insta el Govern a establir un conveni amb l’ACVOT

ACN Barcelona.-El Parlament ha condemnat “taxativament” tota forma de terrorisme i ha instat el Govern a establir amb l’Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions Terroristes (ACVOT) incloent els recursos necessaris. Formen […]

Avatar
Agències 04/04/2019

ACN Barcelona.-El Parlament ha condemnat “taxativament” tota forma de terrorisme i ha instat el Govern a establir amb l’Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions Terroristes (ACVOT) incloent els recursos necessaris. Formen part dels punts aprovats d’una moció presentada per Cs. El text també demana a l’executiu català que “dignifiqui i honori com es mereix la memòria de totes les víctimes del terrorisme commemorant anualment l’11 de març”, el Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme. Aquests punts han estat aprovats amb el suport de tots els grups de la cambra catalana menys els quatre diputats de la CUP que no han participat de la votació tot i ser presents a l’hemicicle.

Un altre dels punts aprovats insta el Govern a incloure al currículum escolar temes relacionats amb “el record i la memòria de l’enorme tragèdia humana i social que constitueix l’activitat terrorista en totes les seves formes”.El text aprovat estableix que el Parlament “condemna energèticament la xenofòbia, el racisme, l’animadversió i l’odi contra totes aquelles persones que cregui o pensin de forma diferent”.