Diumenge, 2 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

El Parlament comença divendres els debats de totalitat del pressupost de cada departament

ACN Barcelona – El Parlament comença divendres els debats de totalitat dels pressupostos de la Generalitat de les catorze seccions pressupostàries corresponents als departaments del Govern a què JxCat, Vox, […]

Agències 15/02/2023

ACN Barcelona – El Parlament comença divendres els debats de totalitat dels pressupostos de la Generalitat de les catorze seccions pressupostàries corresponents als departaments del Govern a què JxCat, Vox, CUP, Cs i el PPC hi han presentat esmenes de retorn. Les primeres seran la comissió d’Afers Institucionals (CAI) i la d’Empresa i Treball, que es reuniran a les 10 i a les 12, respectivament. La resta ho faran la setmana vinent en diverses sessions dilluns, dimarts i dimecres. El ple de la cambra va rebutjar dimarts les esmenes a la totalitat de JxCat, Vox, CUP, Cs i PPC.

Ara es tenen per fixades la previsió d’ingressos i la despesa global màxima del projecte de llei de pressupost, que continuarà la tramitació parlamentària en les comissions. És en aquest espai on es debatran les esmenes de retorn presentades a les partides pressupostades per a cada departament, incloses també les dels organismes, entitats i les empreses que en depenen.

Dilluns vinent se celebrarà el debat de totalitat del Departament de Recerca i Universitats, Educació i Acció Climàtica. Dimarts serà el torn del Departament d’Igualtat i Feminismes, Interior, Territori i Salut. Finalment, dimecres, es faran els darrers debats de totalitat de la secció pressupostària de Drets Socials, Cultura, Acció Exterior i Unió Europea, Justícia i Economia.