Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

El Parlament celebrarà un ple monogràfic de dones el 17 de desembre

ACN Barcelona.-El Parlament celebrarà un ple monogràfic de dones que començarà el 17 de desembre a la tarda i que s’ajuntarà amb un ple ordinari previst també per aquestes dates. […]

Avatar
Agències 03/12/2019

ACN Barcelona.-El Parlament celebrarà un ple monogràfic de dones que començarà el 17 de desembre a la tarda i que s’ajuntarà amb un ple ordinari previst també per aquestes dates. En aquest ple es traslladaran diverses propostes de resolució sortides del Parlament de Dones, que es va celebrar al juliol, i que va ser organitzada conjuntament amb el Consell Nacional de les Dones de Catalunya. La sessió va acabar amb una declaració institucional que denunciava les situacions de discriminació que encara viuen les dones i les necessitats a les quals cal fer front i ara es traduiran en iniciatives parlamentàries.

Al ple de la setmana vinent, que s’ha de celebrar l’11 i 12 de desembre, es debatrà una proposta de resolució sobre la desestigmació del sida, a més de propostes de llei simultànies de plurilingüisme presentades per Ciutadans i el PP. També es portarà al ple la convalidació del decret de mesures urgents per l’emergència climàtica.D’altra banda, a la Junta de Portaveus s’ha rebutjat la compareixença del president de Govern, Quim Torra, com ha proposat Ciutadans i que també ha comptat amb el suport dels populars, perquè el cap de l’executiu s’expliqués sobre un tuit en què instava a reflexionar sobre unes declaracions que deien que si els catalans volen guanyar “han de polaritzar molt més, escalar molt més, i acceptar alts nivells de sacrifici”, de l’autor del llibre de ‘Manual de desobediència civil’, Paul Engler, a ‘Vilaweb’.