Diumenge, 26 de juny de 2022 - Edició 1431
La República

El Park Güell es prepara per a un estiu de programació cultural amb la història de Barcelona com a fil conductor

ACN Barcelona – El Park Güell té previst acollir una diversa programació cultural durant els propers mesos d’estiu que tindran la història de Barcelona com a fil conductor. Entre l’oferta […]

Agències 29/05/2022

ACN Barcelona – El Park Güell té previst acollir una diversa programació cultural durant els propers mesos d’estiu que tindran la història de Barcelona com a fil conductor. Entre l’oferta de propostes destaca la 9a edició del cicle ‘Història i música de Barcelona’, en què en col·laboració amb l’ESMUC s’homenatjarà les melodies emeses a Ràdio Barcelona durant la Guerra Civil. La programació porta per títol ‘Música, Guerra i Ràdio Barcelona’, i recuperarà concerts interpretats en directe per l’orquestra simfònica de l’emissora, conjunts de cambra i de lied, i també de ballables, de jazz i de clàssica.

El cinema també serà protagonista a l’estiu al Park Güell amb les projeccions de ‘Barcelona en moviment, nits de cinema’, un cicle de projeccions que es podran veure a l’aire lliure a la plaça de la Natura. Sota el títol ‘Barcelona plató: quan la ciutat és escenari’, preveu la projecció d’obres cinematogràfiques que s’han rodat en gran part a Barcelona. S’ha programat títols com la ‘Vida en ombres’, ‘El perfum’ i ‘El maquinista’, aquests dos últims en versió original subtitulada en castellà.

A banda, el MUHBA ha programat nous recorreguts històrics, d’una durada aproximada d’entre una i tres hores, i tractaran diferents aspectes relacionats amb l’evolució del Park, el seu vincle amb la ciutat i l’evolució dels barris propers a principis del segle XX.