Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023
Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023

El Parc del Fòrum acollirà la cinquantena edició de la Fira d’Abril de Barcelona entre el 21 d’abril i l’1 de maig

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El Parc del Fòrum acollirà la cinquantena edició de la Fira d’Abril de Barcelona entre el 21 d’abril i l’1 de maig, amb l’objectiu d’apropar la cultura andalusa a la ciutadania. La Federació d’Entitats Culturals Andaluses de Catalunya (FECAC) és l’encarregada d’organitzar l’esdeveniment, que enguany ocuparà de nou uns 87.000 m2. Hi haurà un centenar de casetes d’entitats, zones de restauració, espais comercials, atraccions i actuacions artístiques. Aquest any, com a novetat, s’han impulsat diverses iniciatives commemoratives com un nou logotip, un llibre que repassa la història de la fira – escrit per Jesús Conte – així com una exposició amb cartells i fotografies de diverses èpoques.

La Fira d’Abril se celebra anualment com un esdeveniment de trobada i germanor de la cultura andalusa. La inauguració, amb l’encesa del Pòrtic d’entrada es farà el divendres 21 d’abril. Com cada any hi haurà tres espais diferenciats: el Reial, on es troben les casetes de les diferents entitats; l’Auditori petit: que farà de punt d’unió; i les Atraccions, que sota el nom de ‘Carrer de l’Infern’, n’agrupen més d’un centenar.

Publicitat

La fira tindrà un punt lila de l’Ajuntament de Sant Adrià del Besòs amb informació i assessorament sobre violència de gènere. D’altra banda, i en col·laboració amb l’Associació Síndrome d’Asperger i la Federeació Espectre Autista-Asperger, durant unes hores les atraccions no emetran música ni sirenes com a mesura de sensibilització i respecte cap a les persones amb autisme. El col·lectiu LGTBI manté el seu estand informatiu. Pel que fa a la representació política, disposaran de caseta el PSC, ERC, VOX i Cs.

Enguany s’aposta també per la sostenibilitat, amb gots i plats reutilitzables, així com una major implicació en el tractament dels residus o la recollida selectiva.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió