Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

El Palau de la Música ofereix en streaming la ‘marató’ de les nou Simfonies de Beethoven amb Gustavo Dudamel

ACN Barcelona.-El Palau de la Música Catalana segueix incorporant continguts a la plataforma Palau Digital per “continuar a prop del públic” mentre duri el confinament contra el covid-19. La darrera […]

Avatar
Agències 20/03/2020

ACN Barcelona.-El Palau de la Música Catalana segueix incorporant continguts a la plataforma Palau Digital per “continuar a prop del públic” mentre duri el confinament contra el covid-19. La darrera novetat és la marató de les nou Simfonies de Beethoven dirigides per Gustavo Dudamel amb l’Orquestra Simón Bolivar l’any 2017. I, properament, també posarà a disposició de tots els usuaris la Segona Simfonia de Mahler, amb el mateix director, que el Palau va acollir el juny del 2019. Tots dos continguts estan disponibles en streaming gratuït “gràcies a la generositat” de Camera Lucida Productions (Simfonies de Beethoven) i Unitel (Segona de Mahler) i del mateix Gustavo Dudamel, mentre duri el període de confinament decretat per les autoritats.

Palau Digital també incorporarà properament algunes de les darreres produccions del Cor de Cambra del Palau com són: ‘A prayer for Peace’, que va incloure l’estrena de l’obra d’encàrrec a David Lang, ‘Stateless’; ‘Tradició i Creació’, un recorregut per la història del patrimoni coral català; i ‘La justa’, una versió escenificada d’aquesta ensalada de Mateu Fletxa.