Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

El Palau de la Música estrena un nou espai per als assajos de l’Escola Coral de l’Orfeó Català

ACN Barcelona.-El Palau de la Música Catalana ha presentat aquest dijous l’Espai Palau, un nou edifici que es farà servir principalment per als assajos de l’Escola Coral de l’Orfeó Català […]

Avatar
Agències 15/07/2021

ACN Barcelona.-El Palau de la Música Catalana ha presentat aquest dijous l’Espai Palau, un nou edifici que es farà servir principalment per als assajos de l’Escola Coral de l’Orfeó Català i dels cors de Palau Vincles, el projecte social de l’entitat. L’espai està situat al carrer d’Ortigosa número 10, a escassos mestres del Palau de la Música, i és un edifici modernista del 1910. El nou emplaçament disposa de més de 900 m2, una sala polivalent, tretze aules i una àmplia recepció i pati interior, segons han explicat des del Palau de la Música. La institució també l’utilitzarà per als assajos de formacions que hagin d’actuar al Palau, classes de cant, conferències o presentacions.

A banda del nou espai, el Palau de la Música ha anunciat que a partir del 15 de juliol i fins al 19 de setembre la sala de concerts tancarà per tal de fer-hi millores tècniques, dins del marc del programa de manteniment i conservació del patrimoni. Es preveu millorar en la restauració de la fusta de l’escenari, la maquinària de la graderia mòbil i l’entapissat de butaques. A més, també es netejarà l’orgue. Tot plegat compta amb la subvenció del Departament de Cultura.