Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

El Palau de la Generalitat acollirà aquest juliol el 27è Festival Internacional de Carilló de Barcelona

ACN Barcelona.-El Palau de la Generalitat serà de nou l’escenari del Festival Internacional de Carilló de Barcelona en la seva 27a edició. Enguany, tres carillonistes oferiran un cicle de tres […]

Avatar
Agències 16/07/2020

ACN Barcelona.-El Palau de la Generalitat serà de nou l’escenari del Festival Internacional de Carilló de Barcelona en la seva 27a edició. Enguany, tres carillonistes oferiran un cicle de tres concerts durant dos caps de setmana de juliol, concretament els dies 19, 25 i 26. Els assistents podran escoltar des del Pati dels Tarongers i la Galeria Gòtica del Palau de la Generalitat composicions clàssiques i d’altres d’escrites específicament per a aquest instrument tant excepcional. L’assistència als concerts és gratuïta però caldrà fer la inscripció prèvia, com a molt tard el dijous previ a cada concert.

El festival arrencarà diumenge 19 de juliol amb el carillonista dels Països Baixos Bob Van der Linde amb la interpretació de peces de Mozart, Fauré i Poulenc, entre altres. El cap de setmana següent, dissabte 25 de juliol, serà el torn de Marc Van Bets, carillonista belga, que farà sonar les campanes del carilló a ritme de composicions de Bach, Beethoven i Haydn, entre altres. El dia següent, diumenge 26 de juliol, la carillonista del Palau de la Generalitat, Anna Maria Reverté clourà el festival amb la interpretació de Les quatre estacions de Vivaldi.Davant la situació excepcional provocada per la covid-19 i per garantir la màxima seguretat, s’adoptaran les mesures necessàries. En entrar, es prendrà la temperatura a tots els assistents, que hauran de fer ús de la mascareta i rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic. L’entrada i la sortida es faran de manera esglaonada per evitar aglomeracions i hi haurà un únic sentit de circulació. Un cop dins, les cadires estaran ubicades respectant la distancia de seguretat i es desinfectaran abans i després de cada ús. També s’ha doblat l’espai per tal de garantir el màxim d’aforament.