Dissabte, 4 de febrer de 2023 - Edició 1654
La República

El novè Sant Jordi de Nadal rep més de 8.500 visitants a Barcelona

ACN Barcelona – El festival Sant Jordi de Nadal ha tancat aquest diumenge la seva novena edició, a la qual han assistit més de 8.500 persones, segons han informat els organitzadors. […]

Agències 27/11/2022

ACN Barcelona – El festival Sant Jordi de Nadal ha tancat aquest diumenge la seva novena edició, a la qual han assistit més de 8.500 persones, segons han informat els organitzadors. El certamen literari d’hivern, celebrat a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona, ha aplegat parades de llibres, signatures d’escriptors, col·loquis i diverses activitats infantils i concerts. La jornada, organitzada pel TRESC, ha comptat amb autors com Adrià Alguacil, Marta Carnicero, Pere Francesch Rom, Marc Giró, Martí Gironell, Carme Martí, Arià Paco, Espartac Peran, Ana Polo, Sebastià Portell i Regina Rodríguez.

Entre les activitats n’hi havia per als petits amb tallers de creació, conta-contes i la signatura de llibres de Geronimo i Tea Stilton. A banda de les activitats literàries, als espais exteriors de la Fàbrica també s’han ofert propostes gastronòmiques i música en directe de Saüc en Flor, Gessamí Boada, Au Rora i Arnau Vives.