Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

El nou jutjat de Terrassa es posarà en servei a l’octubre amb una plantilla de 8 professionals

ACN Barcelona.-El nou Jutjat Social número 3 de Terrassa entrarà en funcionament el pròxim mes d’octubre. La Generalitat ha destinat 45.500 euros per adequar un espai a la planta baixa […]

Avatar
Agències 23/09/2020

ACN Barcelona.-El nou Jutjat Social número 3 de Terrassa entrarà en funcionament el pròxim mes d’octubre. La Generalitat ha destinat 45.500 euros per adequar un espai a la planta baixa de l’edifici judicial de la Rambleta del Pare Alegre. Justícia ha dotat l’òrgan d’una plantilla de 8 professionals. Es tracta de quatre tramitadors, dos gestors judicials i dos auxiliars. El nou jutjat s’ocuparà d’aquells casos que fan referència a la jurisdicció social com ara conflictes d’acomiadaments, reclamacions econòmiques i Seguretat Social, entre d’altres, i servirà per descongestionar els jutjats davant el previsible augment de la conflictivitat degut als efectes de la covid-19.

El nou jutjat social és el segon que el Departament de Justícia posa en marxa a Terrassa des del 2018. Ara fa dos anys, la Generalitat ja va dotar un altre jutjat de primera instància, el número 9, especialitzat en assumptes de família.El partit judicial de Terrassa està integrat per sis municipis amb un total de 247.000 habitants.