Dilluns, 3 d'octubre de 2022 - Edició 1530
La República

El nou Govern compareixerà en comissió entre el 23 i el 28 de juny per presentar el seu projecte al Parlament

ACN Barcelona.-El vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró, i la resta de consellers del Govern compareixeran a finals de mes al Parlament per presentar els seu projecte al capdavant dels […]

Agències 08/06/2021

ACN Barcelona.-El vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró, i la resta de consellers del Govern compareixeran a finals de mes al Parlament per presentar els seu projecte al capdavant dels respectius departaments. Així ho ha acordat aquest dimarts la Junta de Portaveus del Parlament, que ha fixat per al dia 23 de juny, dimecres, l’assistència de Puigneró en comissió, previsiblement a d’Afers Institucionals (CAI). La resta de consellers compareixeran a les comissions del seu ram durant el dia 28.

Segons fonts parlamentàries, la Junta d’aquest dilluns també ha fixat l’ordre del dia del proper ple del Parlament, que començarà a les 9.00 del matí de dimecres amb la substitució d’Anna Caula com a vicepresidenta de la cambra. Li prendrà el relleu amb tota probabilitat l’exconsellera de Salut Alba Vergés, que és la candidata d’ERC a la plaça. Per a aquesta votació es permetrà l’accés de tots els diputats a l’hemicicle, però un cop feta l’elecció es recuperarà el format d’aforament reduït per evitar contagis de covid-19.Superat aquest tràmit, hi haurà l’habitual sessió de control al Govern i s’abordaran diverses propostes de resolució, com les que demanen crear comissions d’estudi, una altra sobre salut mental i una darrera sobre el Delta de l’Ebre. El ple també debatrà i votarà les primeres vuit mocions de la legislatura, centrades en la situació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), el Departament d’Igualtat i Feminismes, l’educació infantil, l’habitatge, l’economia, la transició energètica.