Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El nou celler Pla de Morei reivindica el seu lloc entre les DO del Penedès i el Pla de Bages

|

- Publicitat -

ACN La Torre de Claramunt.-Després del Bages, històricament, l’Anoia havia estat una de les zones vitivinícoles més productives de Catalunya. Amb l’entrada de la industrialització i l’auge de les fàbriques papereres, progressivament, la comarca va anar abandonant el camp. Avui dia poques famílies es dediquen al cultiu del vi, però n’hi ha menys encara que hagin decidit llançar-se a obrir el seu propi negoci. Amb la inestimable ajuda de l’Edith, la seva enòloga de capçalera, la Mercè Sangüesa i el Xavi Bartrolí acaben de treure al mercat la primera anyada del celler Pla de Morei, unes 12.000 ampolles de vi de raïm ecològic cultivat a les seves terres sota el paraigües de la DO Catalunya. Sangüesa es defineix com un petit celler que reivindica el vi del territori i que és capaç d’oferir un producte “que sorprèn per la seva qualitat”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió