Dilluns, 30 de gener de 2023 - Edició 1649
La República

El nou candidat del PSC a l’alcaldia de Tortosa aposta per fer créixer la ciutat i el seu “lideratge”

ACN Tortosa – Víctor Grau és el nou candidat del PSC a l’alcaldia de Tortosa per a les eleccions municipals del maig. L’ha escollit per l’Agrupació Local dels socialistes amb […]

Agències 04/01/2023

ACN Tortosa – Víctor Grau és el nou candidat del PSC a l’alcaldia de Tortosa per a les eleccions municipals del maig. L’ha escollit per l’Agrupació Local dels socialistes amb un 87,5% dels vots dels militants. Grau s’ha proposat el repte de transformar la ciutat i arribar als 50.000 habitants, “una oportunitat per créixer” i emprendre “un nou lideratge ple i real”, que no sigui “només administratiu”, i que es faci en cooperació dels pobles i ciutats de territori. Grau també ha defensat “acèrrimament” un nou hospital territorial o un nou model de festes per a una ciutat que ha de ser “innovadora i transversal”. L’actual regidora i secretaria d’organització del PSC de Tortosa, Estefania Valdés, serà la directora de la campanya.

Víctor Grau té 32 anys i és professor, Màster Universitari en Societats Històriques i Formes Polítiques a Europa, i doctorant a la Universitat Rovira i Virgili. En l’àmbit esportiu, és director de Partits de la Lliga de Futbol Professional, organitzador d’esdeveniments esportius i instructor de futbol de persones amb discapacitats. Ha participat de la vida associativa de Tortosa en grups com la Colla Jove de Dolçainers de Tortosa, els Abanderats de Tortosa i la confraria dels Natzarens de Jesús de la Passió. També, ha participat activament en el voluntariat de la Festa del Renaixement i en l’organització dels World Sports Games en la gestió del voluntariat.