Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

El MWC 2023 reunirà més de 2.000 expositors i espera un impacte econòmic d’almenys 350 milions

ACN Barcelona – L’edició del Mobile World Congress d’aquest any reunirà més de 2.000 expositors al recinte de Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat entre el 27 de febrer i […]

Agències 26/01/2023

ACN Barcelona – L’edició del Mobile World Congress d’aquest any reunirà més de 2.000 expositors al recinte de Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat entre el 27 de febrer i el 2 de març i espera un impacte econòmic d’almenys 350 milions d’euros a la ciutat. Segons el conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, es tracta d’un càlcul fet en base a la previsió de rebre 80.000 visitants, una xifra que probablement se superarà, ha dit. Hoffman ha pronosticat que serà una edició que presentarà xifres semblants a les edicions prèvies a la pandèmia i ha avançat que es recuperaran bona part dels visitants xinesos. Sobre la possible vaga de taxistes, Hoffman confia que s’arribi a un acord abans del MWC. “Significa que el Mobile ha tornat”, ha ironitzat.

El Mobile World Congress d’aquest any s’acostarà bastant a les edicions anteriors a la pandèmia, amb una recuperació  important dels assistents xinesos malgrat les poques connexions aèries i problemes per obtenir visat, segons els directius de la GSMA. De fet, l’estand més que ocuparà més espai és el de la xinesa Huwaei, que incrementarà un 50% de la seva superfície.

El conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, ha presentat aquest dijous l’edició del 2023 al costat del director general de la GSMA, Mats Granryd i la directora de màrqueting, Lara Dewar, en un roda de premsa a l’antiga Fàbrica Damm.