Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

El monestir d’Aviganya de Serós rep 388 visitants durant el 2019

ACN Seròs.-El monestir d’Aviganya, situat al terme municipal de Seròs (Segrià), va rebre durant l’any 2019 un total de 388 visitants. En concret, el temple, que obre les portes el […]

Avatar
Agències 02/01/2020

ACN Seròs.-El monestir d’Aviganya, situat al terme municipal de Seròs (Segrià), va rebre durant l’any 2019 un total de 388 visitants. En concret, el temple, que obre les portes el primer i el tercer cap de setmana de cada mes, va atendre l’any passat turistes provinents de la ciutat de Lleida ciutat i de les poblacions properes al monestir, així com d’altres indrets de Catalunya, de l’estat espanyol i d’Europa. La majoria dels visitants, un total de 170, provenien de les Jornades Europees de Patrimoni, i 19 persones del Taller de Bioenergètica, celebrats l’any passat. Durant aquest 2020 es mantindrà l’obertura del monument més important del Segrià en descampat amb la mateixa freqüència del primer i tercer cap de setmana de cada mes.

En l’horari d’apertura habitual, van predominar turistes de Lleida ciutat i de les poblacions properes al monestir com ara Seròs, Aitona, Alpicat i Massalcoreig. El temple també va acollir persones provinents de Barcelona, Tarragona, Saragossa, Sevilla, Màlaga, Mallorca i Tenerife, així com d’altres països europeus com ara Alemanya o Itàlia, entre altres.