Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

El Ministeri de Sanitat posa en marxa una campanya per reforçar la confiança en la seguretat de les vacunes

ACN Madrid.-El Ministeri de Sanitat posa en marxa aquest divendres una campanya per reforçar la confiança en la seguretat de les vacunes. Es tracta de tres espots publicitaris de 20 […]

Avatar
Agències 16/04/2021

ACN Madrid.-El Ministeri de Sanitat posa en marxa aquest divendres una campanya per reforçar la confiança en la seguretat de les vacunes. Es tracta de tres espots publicitaris de 20 segons, amb el lema #JoemVacunoSegur, que es difondran a través de la televisió i la ràdio i també en format per premsa i mobiliari urbà fins al 2 de maig. Els espots recullen el testimoni d’una infermera, una viròloga i un jubilat amb l’objectiu d’insistir en els beneficis de la vacuna i en la importància de posar-se-la. “Em vacuno pels meus pacients i els meus companys, per no ser un vehicle de contagi”, diu la infermera Vera Rodríguez, que recorda que “el més dur de la covid ha estat haver de viure com la gent ha estat tan sola”.

La viròloga Sonia Zuñiga afirma que “les vacunes són segures igual que qualsevol altra vacuna que ha arribat a la població” i el jubilat Juan Contreras explica que té clar que se la posarà quan li truquin.