Dimarts, 4 d'octubre de 2022 - Edició 1531
La República

El Ministeri de Presidència assumirà els secrets oficials de l’Estat

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dilluns. L”Ara’ avisa de la difícil i perillosa convivència entre bicicletes i vehicles de motor: “Alerta pels accidents mortals de ciclistes i […]

Agències 01/08/2022

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dilluns. L”Ara’ avisa de la difícil i perillosa convivència entre bicicletes i vehicles de motor: “Alerta pels accidents mortals de ciclistes i cotxes”. També explica el cas d’una empresa que comercialitza vi falsejant les etiquetes: “Les martingales del frau del vi amb DO”.

‘El Punt Avui’ recopila els 49 restaurants catalans amb estrelles Michelin i reivindica Catalunya com a territori de qualitat culinària: “Terra de xefs”. Fotografia per al cantautor Quico Pi de la Serra, entrevistat al diari: “Mai ha deixat d’haver-hi censura”.

“Presidencia se encargará de desclasificar los secretos oficiales”, assegura ‘La Razón’. Imatge de portada per a la desfilada naval russa de Sant Petersburg: “Putin apunta a Occidente con su nueva doctrina como “gran potencia marítima””.

Després d’incendis com el del Pont de Vilomara, al Bages, ‘El Periódico’ es fixa en la salut forestal de Catalunya: “El 70% de los bosques catalanes arrastran 40 años de abandono”. Muntatge fotogràfic amb termòstats per il·lustrar els canvis que vol impulsar el govern espanyol sobre la climatització: “El reto de los 27º del aire acondicionado enla red comercial de BCN”.

L”ABC’ es queixa del repartiment dels fons europeus que està fent el govern espanyol: “Sánchez financia a la Generalitat con otros 11.400 millones extra”. El president veneçolà, Nicolás Maduro, protagonitza la fotografia que ocupa pràcticament tota la plana al costat del seu homòleg iranià, Ebrahim Raisi: “Los ayatolás echan raíces en Venezuela”.

‘El Mundo’ obre portada amb unes declaracions de la presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen: “Debemos prepararnos para lo peor con el recorte del gas ruso”. “Sánchez confiará a Bolaños los secretos oficiales y no a Defensa”, explica també el rotatiu.

“Los altos secretos seguirán ocultos 50 años prorrogables”, diu ‘El País’, que també parla del futur de l’esquerra espanyola i del projecte de la vicepresidenta espanyola Yolanda Díaz: “Podemos se plantea una coalición con Sumar en vez de integrarse”.