Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

El ministeri de Cultura reclama 114.000 euros a l’Ajuntament de Tarragona d’una subvenció dels Jocs Mediterranis

ACN Tarragona.-El ministeri de Cultura i Esports ha enviat un requeriment a l’Ajuntament de Tarragona en el qual reclama el reintegrament d’un ajut concedit el 2018 de 114.000 euros pel […]

Avatar
Agències 24/11/2020

ACN Tarragona.-El ministeri de Cultura i Esports ha enviat un requeriment a l’Ajuntament de Tarragona en el qual reclama el reintegrament d’un ajut concedit el 2018 de 114.000 euros pel programa cultural dels Jocs Mediterranis. Segons ha informat el mateix consistori, l’Estat “reclama una memòria detallada de les actuacions que es van finançar amb la subvenció, ja que la memòria de caire general que es va entregar en el seu moment no s’adequa a les bases de la subvenció”. Des del consistori s’estan preparant les al·legacions al requeriment que es presentaran abans d’acabar el termini, fixat pel 2 de desembre.

L’Ajuntament ha indicat que “en aquestes al·legacions es presentarà la memòria segons el model normalitzat així com les dades, indicadors i documentació necessària requerida pel ministeri”. L’equip de Govern municipal confia que, amb aquesta nova documentació, quedi justificada la subvenció rebuda i, per tant, no s’hagi de retornar. El portaveu municipal, Manel Castaño, ha destacat que “es tracta d’un nou exemple de com van fer les coses el govern del PSC i el PP durant els Jocs del Mediterrani”. “Veiem com dos anys després la ciutat encara n’està pagant les conseqüències”, ha finalitzat.