Dissabte, 13 d'agost de 2022 - Edició 1479
La República

El Ministeri de Cultura obre els ajuts per pel·lícules presents a festivals internacionals a sèries i projectes en curs

ACN Barcelona – El Ministeri de Cultura i Esports ha convocat les noves ajudes a la participació de pel·lícules i obres audiovisuals estatals en festivals internacionals que se celebren enguany […]

Agències 05/07/2022

ACN Barcelona – El Ministeri de Cultura i Esports ha convocat les noves ajudes a la participació de pel·lícules i obres audiovisuals estatals en festivals internacionals que se celebren enguany finals d’octubre, dotades amb 800.000 en conjunt. Aquesta línia de suport econòmic contempla per primera vegada les sèries (que siguin presents en aquests certàmens) i a més es dirigeixen també per primer cop a obres no necessàriament acabades. En aquest sentit, podran rebre finançament projectes que seran presents en mercats, fòrums, laboratoris i residències internacionals que se celebrin al llarg d’aquest 2022. El termini de les sol·licituds es va obrir ahir i acaba el 15 de juliol pels esdeveniments celebrats la primera meitat de l’any.

Per als esdeveniments que se celebren o finalitzen entre el passat 3 de juliol i el 31 d’octubre, el termini és de deu dies hàbils a comptar des del dia següent a la data de finalització del certamen.

Les ajudes es vehiculen a través de l’Institut de la Cinematografia i les Arts Audiovisuals (ICAA) del Ministeri de Cultura.