Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

El Messies Participatiu farà un concert a Barcelona i un altre a Girona

ACN Barcelona.-L’Associació Messies Participatiu ha organitzat dos concerts de Nadal, un a Barcelona i l’altre a Girona, en què participaran diferents solistes que en algun moment han intervingut en els […]

Avatar
Agències 09/12/2020

ACN Barcelona.-L’Associació Messies Participatiu ha organitzat dos concerts de Nadal, un a Barcelona i l’altre a Girona, en què participaran diferents solistes que en algun moment han intervingut en els concerts d”El Messies’ de Handel organitzats per l’entitat. Tindran l’aforament limitat i caldrà inscriure-s’hi prèviament a la pàgina web www.messiesparticipatiu.cat. Després els concerts es podran veure en obert al canal de YouTube de l’agrupament. El concert de Barcelona se celebrarà el 12 de desembre a les vuit del vespre a l’Església de Sant Pere de les Puel·les. El de Girona serà el 27 de desembre a la Casa de Cultura a les sis de la tarda.

En el cas del primer concert, hi intervindran el contratenor Víctor Jiménez i el baríton Enric Martínez-Castignani, amb l’acompanyament al piano de Josep Surinyac. Interpretaran obres de Claude Debussy, Henri Duparc, Reynaldo Hahn, Gabriel Fauré i Maurice Ravel. També cantaran una peça de Schumann i tres cançons populars de Manuel de Falla, a més de diferents àries d”El Messies’ de Handel i d’un duet de l”Ode for the Birthday of Queen Anne’, obra també d’aquest compositor. S’trenarà en obert al canal de YouTube de l’Associació el dia 27 de desembre.Pel que fa al segon concert, els intèrprets seran la soprano Irene Mas i el tenor David Alegret, acompanyats al piano per Cláudio Suzin. El programa constarà d’una primera part dedicada a compositors catalans, com Frederic Mompou, Eduard Toldrà o Albert Guinovart. La segona part estarà dedicada a diferents àries d”El Messies’ de Handel, per acabar amb dues cançons de Nadal i el duet còmic ‘Caro elisir’, de l’òpera ‘L’elisir d’amore’, de Gaetano Donizetti. Es podrà seguir en obert el pròxim 6 de gener a la pàgina web de l’Associació.