Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023
Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023

El Mediterranean Guitar Festival programa més de trenta concerts a Sitges

|

- Publicitat -

ACN Sitges – El Mediterranean Guitar Festival arrenca a Sitges aquest divendres amb una programació de més de trenta concerts. Les actuacions, focalitzades a l’ermita de Sant Sebastià tots els divendres i dimarts al vespre, s’allargaran fins el 27 d’octubre. El festival donarà el tret de sortida amb un tribut a Paco de Lucía de la mà del flamenc Javier Gavara. Durant els propers sis mesos, la programació reunirà cites destacades com el ‘Concierto de Aranjuez’ de l’Orquestra del Maresme i el guitarrista Celil Refik Kaya, el concert del sextet de corda Camerata VEnezia i el duet format per Guillem Pérez-Quer i Javier Gavara. En conjunt, Sitges programa actuacions de més de 70 músics d’arreu del món.

Altres actuacions destacades durant els propers mesos són les de Sergi Vicente, els germans Saltors, el tiorbista Ferran Pisà, la compositora Maria Camahort, i l’alemanya Nora Buschmann.

Publicitat

En paral·lel a la programació de Sitges, el Mediterranean Guitar Festival s’estén a diferents municipis de la Costa Brava, així com també a Lloret de Mar, Calella, Calafell i Coma-ruga. En total, 140 concerts de 50 formacions.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió