Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

El Masnou anuncia un augment de la presència policial davant l’augment de la inseguretat

ACN El Masnou.-L’Ajuntament del Masnou (Maresme) ha reforçat la presència policial i d’agents cívics coincidint amb un repunt de determinats delictes que han posat en guàrdia a la ciutadania. El […]

Avatar
Agències 05/07/2021

ACN El Masnou.-L’Ajuntament del Masnou (Maresme) ha reforçat la presència policial i d’agents cívics coincidint amb un repunt de determinats delictes que han posat en guàrdia a la ciutadania. El consistori admet un cert augment de la delinqüència i la ganivetada a un jove durant la festa major ha estat la gota que ha fet vessar el got. L’alcalde, Jaume Oliveras, explica que el nombre de vigilants de proximitat ha passat de quatre a set i que s’ha contractat també a set agents interins de la Policia Local per cobrir places vacants. El consistori també destaca la tasca social dels dinamitzadors de carrer, que fa anys que treballen amb joves extutelats, i la posada en marxa del projecte de la Generalitat Sostre 360 per donar-los una sortida habitacional.

“Entenem la preocupació dels veïns davant l’increment de fets delictius amb l’arrencada de l’estiu i en ple procés de reobertura de l’oci nocturn. Estem treballant i prenent mesures per revertir aquesta problemàtica. Treballem sense descans, de manera discreta i constant”, ha explicat l’Ajuntament a través d’un comunicat.El consistori també ha volgut enviar un missatge de no estigmatització a la ciutadania i recorda que “els delinqüents són delinqüents, siguin d’on siguin”. En aquest sentit, recita el comunicat, l’Ajuntament diu que no permetrà que s’estigmatitzi un col·lectiu concret “pel seu origen” ni que es produeixin “manifestacions d’incitació a l’odi”.