Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

El Maresme es plateja tancar les platges per Sant Joan després de l’anunci de Barcelona

ACN Mataró.-L’anunci de l’Ajuntament de Barcelona sobre el tancament de platges durant la revetlla de Sant Joan ha tingut un efecte dominó al nord de l’àrea metropolitana. Alguns ajuntaments del […]

Avatar
Agències 11/06/2020

ACN Mataró.-L’anunci de l’Ajuntament de Barcelona sobre el tancament de platges durant la revetlla de Sant Joan ha tingut un efecte dominó al nord de l’àrea metropolitana. Alguns ajuntaments del Maresme han decidit tancar també les seves platges per evitar aglomeracions, com Montgat, Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres o Pineda de Mar. A més, alguns que havien decidit mantenir-la oberta, com Sant Pol de Mar, asseguren que s’ho estan replantejant. A l’extrem sud de la comarca, El Masnou, Premià de Mar i Vilassar de Mar negocien una posició consensuada per evitar l’efecte crida. D’altra banda, pobles importants al nord del Maresme, com Calella o Arenys de Mar, asseguren que sí permetran l’accés a la platja per la revetlla.

En el cas de Mataró, la decisió no s’anunciarà fins que es reuneixi el comitè de seguiment de la desescalada per tractar aquesta qüestió. També a Canet de Mar la decisió definitiva es prendrà els pròxims dies, quan es reuneixin els tècnics, tot i que l’Ajuntament és partidari de mantenir la platja oberta perquè els veïns es pugui reunir en llocs amplis i on sigui fàcil respectar les distàncies.