Dimecres, 29 de juny de 2022 - Edició 1434
La República

El Maldà estrena ‘Els secundaris’, una reflexió sobre el món de la interpretació i l’època daurada del Paral·lel

ACN Barcelona – La companyia Els Pirates Teatre ha presentat aquest dimecres l’estrena d’Els secundaris’ que es podrà veure des de dimarts que ve fins el 26 de juny a […]

Agències 25/05/2022

ACN Barcelona – La companyia Els Pirates Teatre ha presentat aquest dimecres l’estrena d’Els secundaris’ que es podrà veure des de dimarts que ve fins el 26 de juny a El Maldà. La comèdia, escrita i interpretada per Laura Aubert i Bernat Cot, trasllada a l’època daurada del Paral·lel de Barcelona per fer un homenatge als actors i les actrius que han format part de la història i que han estat oblidats. A través de situacions “hilarants i humorístiques”, es planteja la història d’una actriu i un actor secundaris que comparteixen el neguit d’abans d’una estrena. Les vivències dels dos personatges, i que els dos grans protagonistes brillin, posarà al descobert la duresa de l’ofici i les condicions laborals dels dos intèrprets.

Segons han explicat en nota de premsa, l’espectacle persegueix els somnis dels professionals del Paral·lel de principis del segle XX i trasllada com havien de malviure i alternar feines en un context amb destacades diferències de classe social. A més a més, es parla d’aquella gent del món del teatre que no està a primera línia.

Sota la direcció d’Adrià Aubert, l’espectacle barreja peces teatrals còmiques i de vodevil de l’època, i inclou “referents d’humor com els Germans Marx, Monty Python, i ingredients habituals de Pirates: música, canvis de vestuari i de personatges, moviment i coreografies.”

L’estrena d’’Els secundaris’ s’emmarca en el vintè aniversari de la companyia teatral Els Pirates Teatre.