Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023
Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023

El Maldà estrena ‘Els secundaris’, una reflexió sobre el món de la interpretació i l’època daurada del Paral·lel

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La companyia Els Pirates Teatre ha presentat aquest dimecres l’estrena d’Els secundaris’ que es podrà veure des de dimarts que ve fins el 26 de juny a El Maldà. La comèdia, escrita i interpretada per Laura Aubert i Bernat Cot, trasllada a l’època daurada del Paral·lel de Barcelona per fer un homenatge als actors i les actrius que han format part de la història i que han estat oblidats. A través de situacions “hilarants i humorístiques”, es planteja la història d’una actriu i un actor secundaris que comparteixen el neguit d’abans d’una estrena. Les vivències dels dos personatges, i que els dos grans protagonistes brillin, posarà al descobert la duresa de l’ofici i les condicions laborals dels dos intèrprets.

Segons han explicat en nota de premsa, l’espectacle persegueix els somnis dels professionals del Paral·lel de principis del segle XX i trasllada com havien de malviure i alternar feines en un context amb destacades diferències de classe social. A més a més, es parla d’aquella gent del món del teatre que no està a primera línia.

Publicitat

Sota la direcció d’Adrià Aubert, l’espectacle barreja peces teatrals còmiques i de vodevil de l’època, i inclou “referents d’humor com els Germans Marx, Monty Python, i ingredients habituals de Pirates: música, canvis de vestuari i de personatges, moviment i coreografies.”

L’estrena d’’Els secundaris’ s’emmarca en el vintè aniversari de la companyia teatral Els Pirates Teatre.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió