Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

El MACBA obrirà temporada amb una mostra de Félix González-Torres i exposarà la donació de Rafael Tous

ACN Barcelona.-El Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) arrencarà el seu programa 2021-2022 amb una gran retrospectiva de Félix González-Torres que s’obre a noves mirades sobre el seu treball, així […]

Avatar
Agències 09/02/2021

ACN Barcelona.-El Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) arrencarà el seu programa 2021-2022 amb una gran retrospectiva de Félix González-Torres que s’obre a noves mirades sobre el seu treball, així com una mostra dedicada a la donació de la col·lecció Rafael Tous, que ocuparà diversos espais i reobrirà la icònica Sala Metrònom, segons ha explicat el director del centre, Ferran Barenblit, en l’avenç de programació dels pròxims 18 mesos. El museu també acollirà enguany una exposició que, sota el títol ‘Panorama 21. Apunts per a un incendi dels ulls’, fixarà l’atenció en les pràctiques artístiques contemporànies. D’altra banda, inaugurara el 2022 la primera exposició monogràfica a l’Estat de Cinthia Marcelle, reconeguda per la seva obra fílmica.

El MACBA també obrirà 2020 amb una mostra dedicada a Teresa Lanceta amb una selecció dels tapissos, teles, pintures, dibuixos, escrits i vídeos realitzats des dels setanta fins a l’actualitat. Prendrà el relleu ‘Blue & Black Futures’, una mostra que explora diversos enfocaments futuristes concebuts per artistes, escriptors, músics i poetes negres.